icon06
icon05

Machabelle


(uitvaart)zangeres Machabelle

Mijn naam is Machabelle, ik werk als (uitvaart)zangeres en ben ook gevestigd in de Emmastraat te Velp. Vanaf mijn 17e heb ik gezongen in diverse bandjes, was soliste bij diverse (gospel)-koren, deed mee aan jamsessions en had nog vele andere zangactiviteiten. Ook heb ik bij 3 docenten zanglessen gevolgd.

Tegenwoordig zing ik graag tijdens een receptie, een jubileum of een (besloten) dinertje, daar kunt u mij zeker ook voor vragen, maar ik zing vooral tijdens een uitvaart (crematie, begrafenis, rouwdienst, condoleance of een herdenkingsbijeenkomst).

Live gezongen muziek, met pianist of begeleidingsmuziek, heeft een bijzondere toegevoegde waarde en geeft een zeer persoonlijk karakter aan een uitvaart. Het levert een grote bijdrage aan een mooi en waardig afscheid.

Dit heb ik zelf in 2012 ervaren toen ik mocht zingen tijdens de uitvaart van een buurvrouw. Het was emotioneel en voelde voor mij heel erg goed. Het was een bijzondere en heel speciale ervaring, niet alleen voor mij maar zeker ook voor de nabestaanden en alle andere aanwezigen. Ik dacht toen nog: “Dit zou ik wel eens vaker willen doen”. Die gedachte heeft mij niet meer losgelaten en daarom ben ik sinds begin 2013 begonnen als, voornamelijk, uitvaartzangeres.

Ik vind het bijzonder mooi om met mijn stem troost te bieden aan mensen op één van de moeilijkste dagen, zo niet de moeilijkste dag, in hun leven.

Ik zing Nederlands- en Engelstalige bestaande liedjes (met mogelijkheid van tekstaanpassing, wat het nog veel persoonlijker maakt) op mijn eigen manier en met de juiste emotie, met behoud van de authenticiteit van het lied. Daarnaast kunt u ook een specifiek lied op verzoek aanvragen.

Ik zing met en vanuit mijn hart en ik wil mensen op een positieve manier raken vanuit mijn passie voor het zingen en compassie met mensen.

Graag wil ik ook uw uitvaart of die van uw dierbare muzikaal opluisteren.

www.machabelle.nl

machabelle62@gmail.com